Tworząc w 2003 r. swoją autorską pracownię projektową, posiadałem dziesięcioletnie doświadczenie w dziedzinie projektowania obiektów gastronomicznych. W związku z tym, już od pierwszych dni swego funkcjonowania firma mogła zapewnić inwestorom gwarancję najwyższej jakości przekazywanej im dokumentacji.

Każdy projekt traktowany jest w mojej pracowni indywidualnie. W pracy staram się też być wierny zasadzie, że nie ma drogi bez wyjścia.

Z nadzieją na miłą współpracę
Pozdrawiam Serdecznie

Podejmując się wykonania projektu, zapewniamy jego pozytywne zaopiniowanie przez rzeczoznawców ds. sanitarno-epidemiologicznych, BHP oraz do spraw zabezpieczeń przeciwpożarowych, co pozwala na bezproblemowe odebranie i uruchomienie obiektu.

ZAPEWNIAMY wysoką funkcjonalność realizacji zgodną z obowiązującymi przepisami budowlanymi, sanitarno-higienicznymi oraz wytycznymi systemu HACCP.

GWARANTUJEMY szybkie terminy i konkurencyjne ceny.

Realizacja projektu obejmuje:

  • wizję lokalną (modernizacja),
  • koncepcję i uzgodnienia z inwestorem,
  • projekt budowlany,
  • projekt wykonawczy,
  • projekt powykonawczy,
  • dokumentację technologiczną obejmującą uzgodnienia san-epid., BHP i do spraw zabezpieczeń przeciwpożarowych, oraz niezbędne odstępstwa.

» O firmie    » Referencje    » Projekty    » HACCP    » Kontakt   

© 2010 Tomek Jarosiński Project Office, ul. Na Uboczu 12/66, 02-791 Warszawa, projekty.tj@gmail.com, created by improve.pl